2018-01-12

Erasmus Öğrenci Hareketliliği Başvuruları Başladı

2018 Dönemi ERASMUS+ Programı Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliklerine ilişkin duyurularımız Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi web sayfasında yayınlanmış bulunmaktadır.

İlanlara, http://nakdim.nku.edu.tr sayfasındaki "Duyurular" kısmından, ya da aynı sayfada yer alan "Erasmus Plus Programı" menüsündeki "Öğrenci Hareketliliği" kısmından ulaşılabilir.

Erasmus öğrenci başvuruları, 12 Ocak 2018 - 11 Şubat 2018 tarihleri arasında, e-üniversite sistemi üzerinde, öğrencilerin kendi otomasyon hesaplarında yer alan Başvuru İşlemleri – Erasmus Başvurusu menüsünden erişebilecekleri "Çevrimiçi (Online) Başvuru Formu"nun doldurulup elektronik olarak gönderilmesi yoluyla yapılacaktır.

Öğrencilerinizi başvuru ilanı hakkında bilgilendirmenizi ve ekte verilen ilan afişinin çıktılarının bölümünüz panolarına asılmasının sağlanması hususunda desteğinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

Namık Kemal Üniversitesi